Szakmásított OKJ-s tehergépkocsi-, és autóbuszvezető képzés

Pályaválasztás előtt tart, vagy szakmát szeretne váltani és árufuvarozásban vagy személyszállításban elhelyezkedni?

A szakmásított OKJ-s tehergépkocsi-, és autóbuszvezető tanfolyamunkon nem csak jogosítványt szerezhet, hanem szakmát is.

Felkészítjük elméletben és gyakorlatban egyaránt a „C” vagy “D” kategóriás jogosítvány megszerzésére. A képzés magába foglalja a Gépjárművezetői Képesítési Igazolvánnyal (GKI-kártya) kapcsolatos oktatást is, amelynek megszerzésével a jogszabályoknak megfelelően végezheti tevékenységét. A tanfolyam állami támogatású, így az ingyenes végezhető el. Sikeres vizsga esetén szakmásított kamionsofőrré vagy autóbuszvezetővé válhat.

Iskolánk két budapesti és egy győri Szakképzési Centrummal áll kapcsolatban.

  1. Budapesti Komplex Szakképzési Centrum, Weiss Manfréd Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma (Jelentkezés feltételeiről itt tájékozódhat: tehergépkocsi-vezetőautóbusz-vezető)
  2. Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum, Bánki Donát Közlekedésgépészeti Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (Jelentkezés feltételeiről itt tájékozódhat: tehergépkocsi-vezetőautóbusz-vezető)
  3. Győri Műszaki Szakképzési Centrum, Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (kelentkezés feltételeiről itt tájékozódhat: tehergépkocsi-vezetőREGISZTRÁCIÓ