Kapcsolat

Kamionsuli Kft.

Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
AL-1798

Felnőttképzési nyitvatartási szám:
E-000721/2014

Cg.: 01-09-874988

HU- 1108 Budapest, Újhegyi út 3/a-5

Telefon: (+36-1) 264-5040, 240, 259 mellék

Mobil: +36-30-458 1723; +36-30-900-5562

E-mail: kamionsuli@kamionsuli.hu

Web: www.kamionsuli.hu


Tárhelyszolgáltató

AB Holding Kft.

Rólunk mondták

Mindenki munkáját köszönöm! Jó suli, jó csapat!

A véleményem csak jó lehet az iskoláról. Túl vagyok a teherautó rutin és BÜ vizsgán hála Kercsó László oktatónak, akit csak ajánlani tudok bárkinek. És majd jöhet a forgalom, és utána a többi. Az iskola egyik elégedett tanulója. (Kócsi Reáta)

A nevem Dudás Gergő Romániában élek. Egy nap az iskola facebook oldalát nézegettem és egy nyereményjátékkal találkoztam (ezek előtt nem ismertem az iskolát). A lényege a dolognak az volt, hogy egy kis szöveget kellet írni az iskoláról, ami legjobban kifejezi azt, amit ők csinálnak. No, mondanom sem kell volt versenytárs rendesen, de mi fogad egy reggel én voltam a szerencsés, aki megnyerte. Egyeztetések sorozatát folytattuk mivel kb 350 km-re élek az iskolától. De minden tiszteletem az övék, hiszen nagyon rugalmasak voltak mivel ők igazodtak utánam!
El is érkezett a nagy nap, amikor életemben először 20 évesen egy 40 tonnás kamiont vezethetek. Persze volt is izgalom miközben sétáltam a kamionhoz, ami épp akkor parkolt le egy másik szerencsés emberkével. Mikor láttam ki szállt ki a sofőrülésből mondanom sem kell mennyire meglepődtem hát Szalay István ismert youtuber. Rövid ismerkedés után vele és az oktatóval elmagyarázta a kamion működését és nyeregbe is pattantam. Igazából szavakban nem is tudom eléggé kifejezni mennyire boldog voltam abban a pillanatban, hogy lehetőséget kaptam a Kamionsuli Kft-től egy ilyen élményre. Bepillanthattam egy olyan világba, amiről eddig csak sejtéseim voltak, és akik nap, mint nap ilyenen dolgoznak. Most joggal kérdezheted, a képek hol vannak sajnos izgalmamban nem készítettem képet, de örök emlék marad bennem. A jövőben szeretném itt megszerezni a kamionos jogosítványomat és hangot adni annak, hogy bátran merem ajánlani mindazoknak, akik nem csak jogosítványt szeretnének szerezni, hanem IGAZI tudást és ehhez kellő szaktudással rendelkező oktatót!
Még egyszer köszönöm az egész cégnek! (Dudás Gergő)

Normális, kulturált környezet, felkészült oktatók! (Veres Árpád)

Nagyon jó suli. Erdélyi István oktató pedig egy szuper jó fej. (Kengyel Ági)