Bemutatkozás

Engedje meg, hgy bemutassam Önnek a 2006-ban alapított NiT Kamionsuli Fuvarozási és Logisztikai Oktatási Központ Kft.-t.
Iskolánk sikeressége azon alapszik, hogy szakmailag kimagasló oktatókkal dolgozunk, akik magas színvonalon adják át gyorsan, sikeresen a tudást a képzéseken.

Hogy mivel is foglalkozik pontosan a Kamionsuli Kft.?

Iskolánk palettája folyamatosan bővül, így már minden olyan szaktanfolyami képzést elvégezhet, ami az árufuvarozás vagy a személyszállításhoz nélkülözhetetlen, legyen az GKI kártya, vállalkozói igazolvány.

Iskolánk a Kategóriás jogosítvány képzések területén is jeleskedik. (B, C, C+E, D) Minden kategóriában saját oktatójárművekkel oktatunk. A Kamionsuli az egyedüli a piacon, ahol nyerges szerelvénnyel is lehet gyakorolni a „C”, „C+E” kategóriás jogosítvány megszerzésekor. B kategóriás jogosítványt sok iskolánál meg lehet már szerezni, de kevés helyen van lehetőség e-learningen elvégezni az elméleti (KRESZ) tanfolyamot. A mottónk: „Ne csak papírt szerezzen, hanem tudást is!”.

A Kamionsuli folyamatosan lépést tart a változásokkal, így van ez a GÉPKEZELŐI jogosítványokat érintő átalakulásokkal is.

A Kamionsuli volt az első olyan oktatási központ, aki részt vehetett az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. által meghirdetett „Hivatásos gépjárművezető programban”, ahol „C, C+E, GKI” valamint „C, D, GKI” vezetői engedélyt lehet szerezni állami támogatással.

Iskolánk 2016. szeptemberétől részt vesz az államilag finanszírozott szakmásított tehergépkocsivezetői és autóbuszvezetői képzésben. Az OKJ-s program keretén belül nem csak jogosítványt szerez, hanem szakmát is.

Partnereink