Budapesten is újraindulnak a közlekedési vizsgák

Május 18-tól szervezhetők ismét közlekedési vizsgák országszerte. Az első időpontok kihirdetése az egyes helyszíneken a jelentkezésektől függ.

Május 6. óta vidéken már újraindultak a közlekedési vizsgák és utánképzések. A kormány hétvégén hozott döntésével összhangban keddtől a fővárosban is ismét elindulnak a márciusban felfüggesztett vizsgák, tanfolyamok és pályaalkalmassági vizsgálatok.

A Kamionsuli Kft. a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatával felvette a kapcsolatot a vizsgajelentések és pályaalkalmassági vizsgálatok időpontjainak lekérésében.

„A közlekedési vizsgáztatás egy héttel ezelőtti, vidéki újraindulása óta az elővigyázatossági óvintézkedések szigorú betartatása mellett összesen közel 3000 vizsgázó adhatott számot tudásáról. A vizsgák és vizsgálatok szervezésénél előnyt élveznek azon ügyfelek, akik korábban már rendelkeztek időponttal, de azt a vészhelyzeti korlátozások miatt a Vizsgaközpontnak le kellett mondania.”

– mondta el Mosózci László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár.

A társaság a továbbiakban is csak ott szervez vizsgákat, vizsgálatokat és utánképzéseket, ahol járványügyi szempontból biztonságos körülményeket tud teremteni. A részvétel kötelező feltétele a védőfelszerelés – maszk és kesztyű – viselése.

Képzéseinkkel kapcsolatos időpontokat folyamatosan frissítjük, itt tudják megnézni.

30150cookie-checkBudapesten is újraindulnak a közlekedési vizsgák

Szólj hozzá!